top of page

Lokatie

Voor het najaarsweekend gaan we naar een nieuwe lokatie: Mennorode in Elspeet.

Het is een veelbelovende lokatie met mooie groepsruimtes en diverse mogelijkheden om een kamer te boeken naar de individuele wens van de deelnemer. Mennorode is gelegen in een bosrijk deel van de Veluwe.

Over het Onderwerp

De Bijbel is een pracht Boek, of verzameling van boeken. Met enorme schatten aan waarheden ter bemoediging van een ieder mens. Maar hoe boor je die schatten aan, zodat het je hart en leven raakt en beïnvloeden kan?

Sprekers

Zowel op zaterdagochtend als op zondagochtend zal er een boeiende spreker zijn, die ons vanuit studie en werk- en levenservaring mee kan helpen spitten in de schatten van de Bijbel. Momenteel zijn de namen nog niet definitief bekend.

Najaarsweekend 2015: hoe het was...

Najaar 2015

Het eerstkomend weekend zal worden gehouden van 25-27 september 2015.

Momenteel wordt hardgewerkt aan programma en organisatie.

Het thema van dit weekend zal gaan over: Hoe lees ik de Bijbel.

 

Ontspanning

In de nieuwe omgeving van Elspeet zijn weer allerlei mogelijkheden om er op de zatermiddag op uit te gaan. Individueel, maar leuker nog in groepjes een leuke boswandeling maken, naar een stadje in de buurt wat te shoppen of een terrasje te pakken of een uitdagende fietstocht!

Wil je erbij zijn?

Inschrijving is mogelijk vanaf 15 augustus 2015.

Wil je zeker zijn dat je de uitnodiging niet mist, stuur een mailtje naar het contact adres van het vriendenweekend  of vul het contactformulier op deze site in en je krijgt zéker een uitnodiging!

bottom of page