top of page

Najaarsweekend 2022
Van angst naar hoopvol leven

Tevreden kijken we terug op ons najaars-Vriendenweekend!

set-stoppelberg-19.jpg

Wanneer: 29 september - 2 oktober 2022

Waar:       Hotel de Stoppelberg in Beekbergen

Thema:    Van angst naar hoopvol leven

We zagen weer veel oude bekenden en nieuwe vrienden en hadden met elkaar een gezellig, opbouwend en bemoedigend weekend.

Wees welkom op het eerstvolgende weekend!

 

Het thema van het weekend is: Van angst naar hoopvol leven

Angst, iedereen weet wel hoe dat voelt. Angst kan je belemmeren om voluit te leven. Met onze sprekers staan we stil bij wat angst is, welke uitzichten en perspectieven we hebben ondanks angst en hoe Gods liefde ons daarbij wil omarmen.

David Heek

Op zaterdagochtend duikt David Heek met ons de Bijbel in

David Heek is met ons op zoek gegaan naar bijbelse personen die met angst te maken hebben. Hij laat ons graag patronen zien van angst naar hoop en ook van angst naar wanhoop. Daarbij gaat hij in op je zelfbeeld in verhouding tot je Godsbeeld.

 

David Heek is theoloog, spreker, schrijver, voetbalscheidsrechter, evangelist en creatief lifecoach. Tot slot geeft hij theatercolleges, waarin hij de bijbel buiten de kerkmuren om naar vandaag brengt.

Folkedina Fokker hebben we voor de zondag uitgenodigd

Folkedina Fokker werkt als pastoraal/psychosociaal therapeute in Houten. Ze helpt mensen om erkenning te geven, vriendelijk te zijn en verbinding te maken met hun problemen, zoals identiteitsproblemen, seksueel misbruik, machtsmisbruik, rouwverwerking en angst.

 

Centraal staat haar verlangen dat mensen groeien in hun relatie met God, zichzelf en de ander. Heelheid kan ontstaan door gesprek én gebed bij geestelijke en psychosociale problematiek.

Haar laatste presentatie kun je downloaden door op deze link te klikken.

Folkedina Fokker.2022.jpg

Buiten deze momenten was er weer volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten

We treffen elkaar voor een praatje, een drankje, een spelletje, veel gezelligheid en lekker eten.

 

Zaterdagmiddag is er geen programma. Je hebt alle tijd voor jezelf om lekker uit te rusten of om er met een aantal vrienden op uit te trekken in de omgeving. De organisatie zet tijdens het weekend een aantal mogelijkheden voor je op een rij om uit te kiezen.

bottom of page