top of page

Inschrijving 

gesloten

Najaarsweekend 2021
Ken je talent!

Wie wat waar wanneer?

Al is de strijd met het coronavirus nog lang niet gewonnen, toch hebben we weer een mooi weekend in de steigers staan! Al moeten we nog wel even geduld hebben... 

Het workshopweekend van voorjaar 2020 hebben we nl. nog te goed. Als de regelgeving van de overheid en het RIVM dit t.z.t. toestaat, dan zal het weekend georganiseerd worden van 1 tot en met 3 oktober 2021. We zijn dan te gast bij: Hotel De Stoppelberg in Beekbergen. Klik op de naam of onderstaande foto om naar de website te gaan.

Ook het workshopprogramma is aangepast op de anderhalve-meterrichtlijn, dus wees welkom om dit weekend met ons mee te maken!

Zondagochtend: Reinier Sonneveld

Zondag is onze hoofdspreker Reinier Sonneveld. Reinier is met recht een drukke duizendpoot te noemen. Hij is theoloog en vooral schrijver; hij schreef al vele boeken en verkocht er ook al meer dan een kwart miljoen. Daarnaast is hij betrokken bij films, musicals, glossy's en geeft hij ook trainingen.

 

Op ons weekend geeft hij:

Zes adviezen voor je idealen...

en hoe vol te houden als het tegen zit.

 

Klik hier voor zijn website.

 

Reinier Sonneveld.jpg
De Stoppelberg.reehoeve.webp

Over het thema

De thema's van de vriendenweekends worden veelal aangedragen door onze bezoekers. Zo is het thema van dit weekend een voortvloeisel uit een eerder weekend dat als thema had: Dromen durven doen!

Een van deelnemers zei toen: "Weten mensen wel wat hun roeping in het leven is en wat hun talenten zijn? Dat lijkt mij belangrijk. Want als je je roeping weet, kun je meer doelgericht leven en keuzes maken’. Wat zou het mooi zijn om op een Vriendenweekend hier naar op zoek te gaan, zodat we met en aan elkaar kunnen groeien en elkaar bemoedigen."

We willen ons dit weekend dan ook richten op wie we zijn en ook waar we goed in zijn, of goed in willen worden. Naast een inspirerend verhaal van de spreker is er een gevarieerd aanbod aan workshops, voor elk wat wils!

Zoals het voorlopige aanbod is geven zes bekende vrienden  zaterdagochtend een workshop. Creatief, meer intellectueel, spiritueel of avontuurlijk.  Zie hieronder voor de keuzes in de workshops. Er zijn twee workshoprondes. Dus stap gerust uit je comfortzone en schrijf je in voor iets onbekends. En wie weet ontdek je een nieuw talent…

Ontspanning

De zaterdagmiddag is altijd voor iedereen vrij om in te vullen. Rondom De Stoppelberg is nog steeds heel veel nieuws te ontdekken. De organisatie zal diverse mogelijkheden aandragen, maar ook zonder die opties zal er genoeg te verzinnen zijn om er een leuke middag van te maken.

Voor de zaterdagavond wordt ook weer een leuk en ontspannend programma georganiseerd, met een ludieke link naar het thema.

En buiten alle programma-onderdelen is er natuurlijk ook voldoende tijd om bij te kletsen met oude bekenden of nieuwe vrienden te maken!

Wil je erbij zijn?

Dan ben je nu waarschijnlijk te laat. ​De inschrijving voor dit weekend is namelijk al gesloten.

Wil je ook een persoonlijke uitnodiging op je e-mailadres voor de volgende keer? Stuur dan een mailtje naar hetvriendenweekend@live.nl of vul het contactformulier op deze site in en je krijgt zéker een uitnodiging!  

Hartelijk welkom!

Zaterdagochtend: workshopaanbod in het kort

Inspiratiewandeling

'Dit wordt jouw jaar!

In groepjes van 2 of 3 (of lekker in je eentje) ga je naar buiten.

Aan de hand van het gelijknamige boek van Ben Tiggelaar ontdek je jouw talent en ook hoe je daar praktisch mee aan de slag kunt gaan het komende jaar.

Een uiltje knappen..

Met de hand ga je een uiltje van
stof maken. Het uiltje is ± 12 cm groot, leuk om thuis op te hangen of als cadeautje weg te geven.

Voetjes van de vloer

Deze workshop bruist van de energie en de voetjes gaan van de vloer!

Op 11⁄2 meter afstand uiteraard.

Google maar eens op Jerusalema Challenge als je wilt weten wat je zoal te wachten kan staan...

Digitale fotografie

.Fotografie met smartphone of digitale camera; 

tips, belichting en bewerking

Wie verre reizen doet

Zuid-Afrika in woord en beeld. Een boeiend reisverslag van een kleurrijk land.

De wereld AD 2021

De toestand in de wereld in het licht van de Bijbel. Aan de hand van stellingen op zoek naar een lijn in het gebeuren van deze tijd.

bottom of page