Nog onder

voorbehoud!!

Winter-weekend 2021

Ken je talent!

Wie wat waar wanneer?

Zondagochtend: Reinier Sonneveld

Heel mooi was het om in oktober 2020 toch nog een vriendenweekend mee te maken.

Nu is nog niet zeker hoe de corona-pandemie ons sociale leven zal blijven bepalen. Maar een voorzichtige planning van het volgende weekend noteren we hier toch maar. Het workshop weekend van voorjaar 2020 hebben we nl. nog te goed. Als de regelgeving van de overheid dit toestaat zal het weekend georganiseerd worden van 29 tot en met 31 januari 2021 . En ook nu zijn we weer te gast bij: Buitengoed Fredeshiem in De Bult, vlakbij Steenwijk, ook weer in een heel mooie omgeving. Klik op de foto om naar de website te gaan.

Zondag is onze hoofdspreker Reinier Sonneveld. Reinier is met recht een drukke duizendpoot te noemen. Hij is theoloog en vooral schrijver; hij schreef al vele boeken en verkocht er ook al meer dan een kwart miljoen. Daarnaast is hij betrokken bij films, musicals, glossy's en geeft hij ook trainingen.  Op ons weekend geeft hij Zes adviezen voor je idealen .....en hoe vol te houden als het tegen zit.

Klik hier voor zijn website.

 

Buitengoed Fredeshiem front _MG_4731 ver
Over het thema

De thema's van de vriendenweekends worden veelal aangedragen door onze bezoekers. Zo is het thema van dit weekend een voortvloeisel uit een eerder weekend dat als thema had: Dromen durven doen!.

Een van deelnemers zei toen: "Weten mensen wel wat hun roeping in het leven is en wat hun talenten zijn? Dat lijkt mij belangrijk. Want als je je roeping weet, kun je meer doelgericht leven en keuzes maken’. Wat zou het mooi zijn om op een Vriendenweekend hier naar op zoek te gaan, zodat we met en aan elkaar kunnen groeien en elkaar bemoedigen."

We willen ons dit weekend dan ook richten op wie we zijn en ook waar we goed in zijn, of goed in willen worden. Naast een inspirerend verhaal van de spreker is er een gevarieerd aanbod aan workshops, voor elk wat wils!

Acht bekende vrienden geven zaterdagochtend een workshop. Creatief, meer intellectueel, spiritueel of avontuurlijk.  Zie hieronder voor de keuzes in de workshops. Er zijn 2 workshoprondes. Dus stap gerust uit je comfortzone en schrijf je in voor iets onbekends. En wie weet ontdek je een nieuw talent…

Ontspanning

De zaterdagmiddag is altijd voor iedereen vrij om in te vullen. Rondom Fredeshiem is heel veel nieuws te ontdekken. De organisatie zal diverse mogelijkheden aandragen, maar ook zonder die opties zal er genoeg te verzinnen zijn om er een leuke middag van te maken.

Voor de zaterdagavond wordt ook weer een leuk en ontspannend programma georganiseerd, met een ludieke link naar het thema.

En buiten alle programma-onderdelen is er natuurlijk ook voldoende tijd om bij te kletsen met oude bekenden of nieuwe vrienden te maken!

Wil je erbij zijn?

​De inschrijving voor dit weekend zal pas gestart worden in december 2020. Maar wil je ook een persoonlijke uitnodiging op je mail-adres, stuur dan een mailtje naar het contactadres van het vriendenweekend  of vul het contactformulier op deze site in en je krijgt zéker een uitnodiging!  Hartelijk welkom!

Klik op één van de  knoppen hieronder om uitnodiging en inschrijfformulier te downloaden. Op de uitnodiging vind je alle relevante informatie m.b.t  de keuzes in de kamers en de bijbehorende prijzen. 

Zaterdagochtend: workshop aanbod in het kort

(allemaal nog zeer onder voorbehoud )

Inspiratiewandeling

'Dit wordt jouw jaar!

Een wandeling langs 12 inspirerende  gedachten die je zo maar op een nieuw spoor kunnen zetten.

Een uiltje knappen..

Creatief met naald en draad: maak onder begeleiding een leuk uiltje op een boomtak.

Voetjes van de vloer

Leer hier de eerste beginselen van quickstep, salsa of

cha-cha-cha. 

De wereld AD 2021

De toestand in de wereld in het licht van de Bijbel. Aan de hand van stellingen op zoek naar een lijn in het gebeuren van deze tijd.

Fotografie

Interactieve workshop  voor fotograferen  en filmen met de smartphone.

Wie verre reizen doet

Zuid-Afrika in woord en beeld. Een boeiend reisverslag van een kleurrijk land.

Wie schrijft die blijft

Maak een heel persoonlijk opschrijfboekje m.b.v. kartonnage

Vrije expressie

"Is schilderen hetzelfde als verven?..."

Een korte schilderwerkshop: alles over kleuren en het effect daarvan.

© 2015 door AWK

met Wix.com