top of page

Voorjaarsweekend 2016

'Gelukkig Leven'

Maar hoe geef ik kleur aan mijn leven?

Wanneer?

 

Het eerstkomende weekend zal worden gehouden van 8 - 10 april 2016. Dit weekend gaan we weer naar het gezellige hotel / conferentieoord  'De Stoppelberg' in Beekbergen.

 

Zondagochtend: Wilma Veen

 

Op zondag zal Wilma Veen

(kunstenares, columniste en

presentatrice) in ons midden

zijn.  Ook Wilma heeft een

onderwijskundige achtergrond

en heeft in het verleden

leiding gegeven op een

basisschool.

Haar grote passie is schilderen en het geven van lezingen aan de hand van haar schilderijen. Haar lezing zal gaan over ‘de kunst van het leven’.   

 

Gelukkig Leven

Gelukkig leven, dat willen we allemaal. Maar hoe weerbarstig kan het leven soms zijn.. Zeker naarmate de leeftijd vordert krijgen we allemaal te maken met teleurstellingen, verdriet, rouw, loslaten, (wan-)hoop, geschonden vertrouwen. Maar hoe houd je je daarin staande? Of meer nog: is het niet mogelijk dat, ondanks alle moeilijke situaties, toch niet elke dag een Kleurrijke dag is?

Twee sprekers zullen ons hier van alles over vertellen, in de samenkomsten op zaterdag- en zondagochtend. Rondom deze spreekbeurten maken we muziek en zingen we ook met elkaar.

 

Zaterdagochtend: Leo Fijen

Op zaterdag hebben we Leo Fijen (historicus en journalist) in ons midden. Leo studeerde Geschiedenis in Leiden en doceerde dit van 1980 tot 1984 op 2 middelbare scholen in Haarlem. Sinds 1 januari 2009 is hij hoofd van de omroep RKK  en maakt daar programma’s over zingeving en geloof. Verder schreef hij verschillende boeken, onder meer over afscheid en rouw. Eén van de boeken die van zijn hand verscheen is “Hoe word ik gelukkig; levenswijsheid uit de kloosters”.

 

Ontspanning

In de omgeving van Beekbergen zijn allerlei mogelijkheden om er op de zaterdagmiddag op uit te gaan. Individueel, maar leuker nog in groepjes een mooie boswandeling maken, naar een stadje in de buurt om wat te shoppen, een terrasje te pakken of een uitdagende fietstocht aan te gaan!

De invulling van de zaterdagavond is nog even een verrassing, maar gezelligheid staat hierbij voorop!

 

Wil je erbij zijn?

​Inschrijving is mogelijk vanaf 12 februari 2016.

Wil je zeker zijn dat je de uitnodiging niet mist, stuur een mailtje naar het contact adres van het vriendenweekend  of vul het contactformulier op deze site in en je krijgt zéker een uitnodiging!

Hartelijk welkom!

(Sluitingsdatum voor inschrijving is 20 maart 2016.)

bottom of page