top of page
jubileum35-2.jpg

Najaarsweekend 2018

Feestelijk Netwerken:

Je dromen durven doen!

Jubileumweekend: Feestelijk netwerken

Dit najaar is het al weer 35 jaar geleden dat het eerste Vriendenweekend gehouden is. Dat het Vriendenweekend nog steeds springlevend is en elk jaar weer 2x georganiseerd wordt en bezocht wordt door oude bekenden en ook weer nieuwe vrienden is natuurlijk leuk en bijzonder. En het Vriendenweekend zou er niet meer zijn als we er niet over zouden spreken, ofwel het in ons netwerk zouden doorvertellen. Daarom willen we dit jubileum weekend het thema ‘Feestelijk netwerken’ meegeven. Het wordt gehouden  van 5 - 7 oktober 2018 in het gezellige hotel / confererentie-oord 'De Stoppelberg' nabij Beekbergen.

play-stone-network-networked-interactive

Misschien dat je ´netwerken´ in eerste instantie niet echt koppelt aan een feestelijk jubileumweekend. Maar wij zijn toch allemaal dagelijks bezig om keuzes te maken, plannen te bedenken en wegen in te slaan, ons leven vorm en invulling te geven? Niet zelden loop je ergens op vast, kom je niet verder. Dromen die stranden… Wat zou het fijn zijn als je iemand wist die je wél verder kon helpen!

Als dit je aanspreekt, dan moet je dit weekend zeker gaan meemaken. We hebben dit weekend nl. 2 heel bijzondere sprekers, die je zowel inzicht geven in jezelf, als je zullen inspireren je netwerk heel natuurlijk in te zetten, zowel voor eigen voordeel, als ook en vooral om ook anderen op weg helpen.

De spreker op zaterdagochtend is Charles Ruffolo. Charles is een Italiaans-Amerikaanse Nederlander. Hij heeft eerst een 20 jarige Amerikaanse militaire carrière gehad, maar na zijn huwelijk met een Nederlandse vrouw vestigde hij zich in ons land.

charles ruffolo.jpg

Zaterdagochtend: Charles Ruffolo

Dat hij zichzelf de NetworKing noemt geeft al aan dat hij netwerken tot zijn beroep heeft gemaakt. Hij schreef het boek 'Netwerk je weg naar succes'.

Een geliefde uitspraak van hem is: Het gaat er niet om WIE JIJ KENT, maar WIE JOU KENT!

Wil je alvast meer weten, kijk dan op zijn site of google zijn naam voor een YouTube-filmpje.

NetworKing.jpg

Hij zal ons meenemen in verhalen over zijn eigenzinnige jeugd, zijn militaire loopbaan, maar ook en vooral in woord en daad laten zien dat netwerken een win-win-situatie is voor iedereen. Dus…houd je dromen paraat, en je visitekaartje bij de hand. Charles gaat er zeker naar vragen!

Vrijdagavond:  Ben Tiggelaar

Dit weekend is onze eerste spreker er al op vrijdagavond! Ben Tiggelaar is gedragsonderzoeker, trainer en publicist. Hij schrijft elke week in de NRC over management, leiderschap en gedragsverandering. 

BenTiggelaar.jpg
9789000361960-480x600.jpg

Hij is schrijver van het boek: ‘Dromen durven doen’.  En inmiddels ook van het boek : 'De Ladder'. In zijn spreekbeurt zal het gaan over netwerken en leiderschap, ook vanuit het Evangelie gezien. Ook : hoe breng je anderen tot bloei.

Het zal in ieder geval duidelijk worden dat we het waarschijnlijk zélf zijn die onze eigen dromen in de weg staan….

Zie ook zijn site.

Ontspanning

In de omgeving van Beekbergen zijn allerlei mogelijkheden om er op de zaterdagmiddag op uit te gaan. Individueel, maar leuker nog in groepjes een mooie boswandeling maken, naar een stadje in de buurt om wat te shoppen, een terrasje te pakken of een uitdagende fietstocht aan te gaan!

Het programma op de zaterdagavond willen we feestelijk en gezellig invullen. Ter verhoging van de feestvreugde wordt iedere deelnemer gevraagd een klein kadootje mee te brengen. t.w.v. € 2,50 - € 3.50.

 

Op zondagmorgen zullen we met elkaar een kerkdienst bezoeken. Op zondagmiddag volgt er nog een kort ludiek programma.

 

 

Kortom: alle ingrediënten voor weer een super gezellig Vriendenweekend. Meld je snel aan, zodat je in ieder geval zeker bent van deelname! Van harte welkom!

En let op: dit weekend start echt al om 19:00 uur !!

Wil je erbij zijn?

​Inschrijving is mogelijk vanaf 21 augustus 2018.

Wil je ook een persoonlijke uitnodiging op je mail-adres, stuur dan een mailtje naar het contact adres van het vriendenweekend  of vul het contactformulier op deze site in en je krijgt zéker een uitnodiging!  Hartelijk welkom!

(Sluitingsdatum voor inschrijving is 20 september 2018.)

Klik op één van de  knoppen hieronder om uitnodiging en inschrijfformulier te downloaden. Op de uitnodiging vind je alle relevante informatie m.b.t  de keuzes in de kamers en de bijbehorende prijzen.  

bottom of page